Partnerstvo s RIKAPre partnerov
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

Kombinovaná pec INDUO II

Nachádzate sa tu

Špičková pec INDUO II má všetko: drevo a pelety, pohodlie a hospodárnosť, teplo a pohodlie

Predstavujeme vám špičkovú pec INDUO II - vášho nového najlepšieho priateľa v zime! Táto revolučná pec vás zahreje a zároveň prinesie do vášho domova útulnosť a pohodlie. Ako? Vďaka svojmu duálnemu vykurovaciemu systému, ktorý kombinuje drevo a pelety, takže si môžete užívať romantický oheň zo štiepaných polien alebo modernú peletovú technológiu.

S pecou RIKA INDUO II sa teplé a útulné zimné večery stanú neoddeliteľnou súčasťou vášho moderného bývania. Bez ohľadu na to, či uprednostňujete vykurovanie peletami alebo polenami, táto pec vám poskytne presne to, čo potrebujete.

Jednou z najlepších vlastností pece INDUO II je jej inteligentný senzor, ktorý automaticky rozpozná, ktoré palivo bolo vložené a nezávisle reguluje prívod vzduchu cez RIKATRONIC3. Navyše, ovládanie tejto pece je hračka - dotykový displej s veľkým ovládacím panelom ponúka jednoduchú navigáciu a umožňuje prispôsobenie výkonu podľa vašich potrieb.

INDUO II dokáže vykurovať priestory od 70 do 260 m³ a viac, pričom zohrieva vzduch, nie vodu! A ak sa obávate prevádzkového hluku, nemusíte - vďaka inovatívnemu podávaniu peliet je hluk minimálny.

Pec INDUO II je navyše vybavená RIKATRONIC3 - plne automatickým riadením množstva spaľovacieho vzduchu, ktoré zaisťuje obzvlášť efektívne vykurovanie. A aby ste ušetrili čas a námahu, pec má aj výklopný rošt na odstraňovanie popola, ktorý predlžuje intervaly čistenia.

Ako bonus, kombi piecku INDUO II môžete prevádzkovať aj ako krbovú pec, čo z nej robí skutočne univerzálny kúsok pre váš domov.

Tak neváhajte a zažite úžasné teplo a komfort s pecou RIKA INDUO II - vášho nového spoločníka v chladných zimných dňoch!

 

 

Publikované dňa 04. apríl 2022

Pridať nový komentár