Navštívte Showroomvyskúšajte pece RIKA
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

Nachádzate sa tu

Rady a tipy

Teraz keď máte výborný gril je na čase sa zdokonalovať v technikách prípravy jedál rôznymi spôsobmi.

SPÔSOBY GRILOVANIA V KERAMICKOM GRILE

Technika GRILOVANIA
Grilovanie vám zaručí rýchle, chutné a konzistentné výsledky. Použitie vysoko kvalitného uhlia zaistí rovnomerné pečenie a neprekonateľnú chuť vo všetkom čo pripravujete od hamburgerov až po mäso so zeleninou.

 

Odporúčané rozloženie roštu :

   

 

Technika PRUDKÉHO PEČENIA
Tento spôsob prípravy je najobľúbenejší, pretože iba pri vysokej teplote pripravíme poriadky kus dobrého steaku ktorý prináša neuveriteľnú farbu a chuť aká vás len napadne. Načasovanie je kľúčom k zvládnutiu tejto nie moc náročnej techniky. Kamado Joe gril stačí poriadne rozpáliť aby sme dosiahli správnu teplotu, akonáhle položíte mäso na gril, netrvá to dlho.

Odporúčané rozloženie roštu :

  

 

Technika PEČENIA
Kamado Joe na drevené uhlie môže upiecť chrumkavý chlieb či pizzu. Keramické steny udržia teplo a jeho kruhový tvar podporuje lepšiu cirkuláciu vzduchu čím vytvára ideálne podmienky pre pečenie.

Odporúčané rozloženie roštu :

  

 

Technika POMALÉHO PEČENIA
Šťavnaté a jemné zvnútra, chrumkavé a výborne ochutené na povrchu, to je podstata pomalého pečenia. Bez problémov pripravíme väčšie kusy mäsa, celé kurča, bravčové kolená, ... Využitím silného ale pomalého pečenia vytvoríme dokonalé kuchárske zážitky. Pridaním ovocnej štiepky dosiahneme nezabudnuteľnú chuť

Odporúčané rozloženie roštu :

  

 

Technika ÚDENIA
Tento spôsob prípravy je vhodný pre pomalé pečenie prí nízkej teplote. Jedinečný tvar a dizajn Kamado Joe grilu udržuje vlhkosť, rovnomerne sa zahrieva a zvoľna pridáva dymovú arómu na potraviny. Samozrejme, že mäso nie je jediné jedlo, ktoré možete pripraviť údením. Všetko od rýb, syrov, zeleniny, môže byť posilnené s komplexnou chuťou po dyme.

Odporúčané rozloženie roštu :