Partnerstvo s RIKAPre partnerov
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

Nachádzate sa tu

Model L HEAT 90/65 a 90/107

Predstavujeme vám ohromujúci Model L HEAT 90/65 s párty stolom a strieškou 90/65 cm, ako aj XL verziu o rozmeroch 90/107 cm!

Tieto úžasné kúsky z estetickej línie vás očaria svojím krásnym, rafinovaným, moderným a atraktívnym dizajnom.

Nechajte sa zahriať útulným teplom, ktoré tieto modely ponúkajú - prúdenie a sálavé teplo dosahuje až do vzdialenosti 1,5 až 2 metrov! A to nie je všetko - tešte sa na plamene bez dymu, ktoré vytvárajú jedinečnú atmosféru.

Tento ohrievač je ideálny pre firemné akcie, spoločenské akcie ako oslavy, cateringové akcie, svadby, bankety, garden party či plesy. Určite vám ho odporučí nejeden majiteľ reštaurácie, letných terás a organizátor akcií.

Model L HEAT 55/65 sa hodí na terasu, do záhrad, altánkov či k bazénom vašich domovov. Ak vlastníte reštauráciu, tento terasový ohrievač vám zabezpečí zákazníka, pretože jeho prítomnosť je neodolateľným lákadlom pre oči.

Ovládanie týchto modelov je plne automatické, čo zabezpečuje bezproblémovú prevádzku. Panoramatický výhľad (360 °) plameňa pridáva na ich neodolateľnosti a jednoduché použitie zaručuje maximálny komfort.

Spomaľme na chvíľu a zamyslime sa nad ekologickým aspektom - tieto modely používajú ekologické palivo! Moderný dizajn doplnený o čas horenia 4 až 5 hodín tepla (7 kW) iba s 7 kg peliet je skutočne úžasný.

Váha stojana je 52 kg, zdrojom energie je bateria a rozmery sú 54 x 204 cm. Priemer týchto úžasných modelov je 20 cm.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť a zaobstarajte si jeden z týchto fascinujúcich modelov ešte dnes! Pocit útulnosti, tepla a štýlu vám bude závidieť každý návštevník vášho domova.

 

Bežná cena: 
od 3011,- Eur s DPH

Cena za verziu XL 90/107 cm. 3171 € s DPH.

 

Súčasťou dodávky je:

 

Technická špecifikácia: 

Útulné teplo: prúdenie a sálavé teplo do 1,5 až 2 m

Plamene bez dymu

Plne automatické riadenie prevádzkovej fázy

Panoramatický výhľad (360 °) plameňa

Jednoduché použitie

Ekologické palivo

Moderný dizajn

Čas horenia - 4 až 5 hodín tepla (7 kW) iba s 7 kg peliet

Váha stojana - 52 kg

Zdroj - bateria

Rozmery - 54 x 204 cm

Priemer - 20 cm