Partnerstvo s RIKAPre partnerov
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

Aj vy si zaslúžite poriadny gril

Nachádzate sa tu

KAMADO JOE KERAMICKÝ GRIL NAJLEPŠÍ NA SVETE Všetky prvky keramického grilu Kamado Joe boli vyvinuté tak aby každé jedno grilovanie bolo obohacujúce na skúsenosti a zábavné tak ako sa len dá. Jednoducho nastaviteľný, čistá údržba a dokonalé varenie. KERAMICKÉ GRILY KAMADOJOE To sa môže zdať ako odvážne tvrdenie, ale pozývame vás pozrieť sa Kamado Joe „pod čapicu“ a sami sa presvedčíte! Ak porovnáte Kamado Joe keramický gril s inými keramickými grilmi na trhu, čoskoro zistíte, že Kamado Joe je najlepšie stavaný gril na trhu a že samostatné komponenty grilu ako aj celkový výsledok produktu sú na špičkovej úrovni! Ale je toho oveľa viac na Kamado Joe než sa na prvý pohľad zdá.

Kamado Joe je dokonalý GRIL. Jeho keramická konštrukcia a jedinečný tvar, spolu s využívaním drevného uhlia znamená, že mäso pripravované v ňom si ponechá šťavnatosť a jemnosť a pochytí pri tom jemnú chuť po grilovaní ako na pravom dreve.

K vynikajúcemu výsledku grilovania nesmie chýbať ÚDENIE, ktoré doladí chuť mäska podľa použitej štiepky. So svojou schopnosťou kontroly teploty a vďaka efektu dlhého postupného horenia drevného uhlia, je možné používať KamadoJoe aj na údenie alebo tiež na prípravu pokrmov, ktoré si vyžadujú pomalé varenie, či pečenie pri nízkych teplotách.

Dokonale sprudka OPEČIE vaše steaky. Vďaka izolačným vlastnostiam Kamado Joe a schopnosti drevného uhlia vytvoriť vysoké teploty, budete môcť dosiahnuť teplotu až do 400°C. To znamená, že na ňom pripravíte dokonale prepečený steak presne tak, ako to robia v najvychytenejších steakhousoch.

Kamado Joe dokáže UPIECŤ pizzu, chlieb či dokonca koláč. Mnoho ľudí verí, že pizza robená na Kamado Joe je najlepšia pizza akú kedy mali. To isté platí aj pre chlieb. Prakticky všetko, čo môžete upiecť v klasickej rúre, upečiete aj s pomocou
Kamado Joe. Keď to raz vyskúšate už nebudete chcieť meniť.

 

Výsledkom každého grilovania a údenia by mala byť dokonalá chuť.
Šťavnatosť a chuť po dyme z grilu KamadoJoe vás vždy potešia a nikdy nesklamú.

7 INOVÁCIÍ NA KERAMICKOM GRILE KAMADOJOE BIG II
1. Patentovaný celohliníkový vrchnák pre presné riadenie prietoku vzduchu. Odolný proti dažďu, nikdy neskoroduje.

2. Dokonalý závesný systém znižuje hmotnosť kupoly o 96%. Vyvinutý v spolupráci s popredným svetovým výrobcom pántov Weberom Knappom v štáte New York.

3. Samozatvárací systém pre vzduchotesné zatvorenie poklopu grilu.

4. Nové AMP keramické ohnisko eliminuje jeho prasknutie. Táto patentovaná konštrukcia zo 6 kusov vzdoruje tlakom a rieši problémy poškodenia.

5. Patentovaný vysúvateľný popolník uľahčuje vymetanie popola. Jednoduchým vytiahnutím odstránite popol z pod ohniska.

6. Úplne nové, dvakrát hrubé tesnenie ponúka vynikajúce vzduchotesné vlastnosti a má 10x vyššiu životnosť.
Vyvinutý v spolupráci s Davlyn Manufacturing v Pennsylvanii, najznámejším svetovým výrobcom vysoko teplotného tesnenie.

7. Exkluzívny výškovo nastaviteľný rozdeliteľný rošt DIVIDE & CONQUER zdvojnásobuje varnú plochu a umožní vám pripraviť rôzne potraviny naraz a na rôznych povrchoch.

Viac informácií: tu

Publikované dňa 18. marec 2019

Pridať nový komentár