Partnerstvo s RIKAPre partnerov
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

Budúcnosť živého ohňa

Nachádzate sa tu

Ak nie ste typ zberača dreva na zimu tak budúcnosť živého ohňa pre Vás je v peletách!!  

Nepíľte ! Nesekajte ! Neukladajte ! Neskladujte ! Nevláčte ! Neprikladajte !                                    RELAXUJTE.

    

Kachle(pece) na pelety ponúkajú minimálne rovnaké teplo a pohľad na oheň ako iné spotrebiče typu krby alebo kachle na drevo a to s oveľa viac pohodlnejšou obsluhou, ťažkú a namáhavú obsluhu prenechajte už len tým čo chcú stále kúriť ako v dobe neandertálcov.

 

RIKA FireNet- Ak chcete zakúriť dokážete to stlačením jediného  tlačidla  na peci, alebo prostredníctvom smartfónu,tabletu ako aj cez počítač v práci.

Je to naozaj veľmi jednoduchá obsluha, vykurovanie miestností pomocou pelety ,teda spotrebičom na pelety  bez akejkoľvek fyzickej námahy , oslobodíte sa  od nosenia dreva odniekiaľ z drevárne alebo z dvora, ďalej od  prípravy triesok pre rozkúrenie, či od manuálneho zakurovania......kto ma v dnešnej dobe o to aj záujem!
Kto ma záujem o časté dokladanie a s tým určite spojené zadymenie si priestoru v ktorom práve relaxujete.

Peleta horí lepšie aj preto že je vyrobená z čistého drevného odpadu piliny bez prísad,  a to hlavne bez kôry a taktiež má  oveľa nižšiu vlhkosť ako palivové drevo.

Pelety - pohodlnejšia alternatíva dreva !!!

Publikované dňa 29. január 2019

Pridať nový komentár