Partnerstvo s RIKAPre partnerov
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

DÔVERUJTE ZNAČKE RIKA - prečo?

Nachádzate sa tu

Najlepšia značka vo Francúzsku!


Francúzsky podnikateľský časopis „Capital“ si na základe prieskumu spokojnosti zákazníkov vybral spoločnosť RIKA za najlepšiu značku vo Francúzsku v kategórii krbových pecí a pecí na pelety.
Inštitút prieskumu trhu STATISTA sa pýtal viac ako 20 000 spotrebiteľov na kritériá zákazníckeho servisu, odbornej spôsobilosti a odporúčania značiek. Rovnako ako v predchádzajúcom roku bolo hodnotenie spoločnosti RIKA mimoriadne pozitívne a opäť zaradilo zn.RIKA do najvyššieho hodnotenia.

RIKA Premium Stores:
Zákaznícky servis je tu veľmi dôležitý.

Už zavedená koncepcia RIKA Premium Store významne prispieva k tomuto úspešnému výsledku aj vo Francúzsku. Predajcovia pecí RIKA ponúkajú svojim zákazníkom exkluzívny výber, poradenstvo a po-predajný servis.

Filozofia RIKA Premium Store sa zameriava na zákazníka, ako aj na jeho želania a potreby: cieľom predaja a služieb je maximálna spokojnosť zákazníka. Zameranie na jednu značku a pravidelné školenie zamestnancov tiež zaisťuje vysokú úroveň odbornosti, ktorú zákazníci vysoko oceňujú.

Vzťah medzi zákazníkmi a značkou RIKA sa vyznačuje veľkou dôverou. Kombinácia osvedčenej kvality „vyrobené v Rakúsku“ a nadčasovo elegantného dizajnu vysvetľuje popularitu pecí RIKA aj vo Francúzsku. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a strategickému poradenstvu, ako aj podpore v mnohých oblastiach je spoločnosť RIKA trvalo silným partnerom svojich prémiových obchodov - úspešná spolupráca, ktorá sa odráža vo vernosti zákazníkov a vysokej miere odporúčaní.

Z tohto nového ocenenia sme veľmi radi a blahoželáme našim partnerom vo Francúzsku.

Publikované dňa 09. jún 2020

Pridať nový komentár