Partnerstvo s RIKAPre partnerov
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

Dvojitá výhoda v jednom: PARO prináša novú dimenziu vykurovania.

Nachádzate sa tu

Hybridná pec PARO predstavuje inovatívne spojenie pohodlnej prevádzky na pelety a tradičného kúrenia drevom.

Najnovšia séria PARO zaujme nielen svojím tichším chodom, ale aj dokonalejším vzhľadom plameňa, ktorý dotvára atmosféru útulnosti v každej miestnosti. Možnosť kúrenia dvomi preferovanými spôsobmi v jednom zariadení reflektuje súčasné trendy a osloví každého, kto si potrpí na nezávislosť a flexibilitu.

Hybridný vykurovací systém umožňuje výber paliva podľa aktuálnej dostupnosti a osobných preferencií. Drevo, ako regionálne dostupné a klimaticky neutrálne palivo, ponúka nielen ekonomickú efektivitu, ale aj možnosť kúrenia bez elektrickej energie, čím zabezpečuje teplo aj počas výpadkov prúdu.

Plne automatizovaná prevádzka na pelety zase zaručuje maximálny komfort a konštantný tepelný výkon. Intuitívne ovládanie všetkých funkcií v režime peliet je možné prostredníctvom dotykového displeja, alebo diaľkovo (s RIKA FIRENET) cez internetové zariadenie, alebo hlasovým príkazom (RIKA VOICE).

Nová séria PARO vyhovuje všetkým požiadavkám. Vylepšený hybridný model PARO vyniká v novej generácii svojím elegantným dizajnom, rýchlym zapaľovaním a štandardne integrovaným systémom DAR pre ešte tichší chod a atraktívnejší vzhľad plameňa, čím predstavuje synonymum pre modernú estetiku a inovatívnu funkcionalitu. V sérii PARO je možné kedykoľvek dodatočne namontovať technológiu RIKA MULTIAIR, ktorá umožňuje vykurovať až tri miestnosti súčasne. Táto technológia je navrhnutá tak, aby bola tichá a vhodná pre umiestnenie v akomkoľvek obytnom priestore.

Ekologické vykurovanie s minimálnou spotrebou.

V ére rastúceho ekologického povedomia, dôležitosti dostupnosti paliva, nákladov a energetické efektivity sa hybridná pec ukazuje ako ideálna voľba pre ekologické vykurovanie. Vykurovacia technológia RIKA sľubuje nízke emisie a efektívnu spotrebu energie a paliva.

Ako funguje hybridná pec.

Technologická vyspelosť zaručuje jednoduché ovládanie a maximálny výkon bez nutnosti prestavby pri prechode medzi dreveným a peletovým palivom. Hybridná pec automaticky detekuje typ paliva: v prípade uhasnutia ohňa sa automaticky prepne na pelety, pričom regulácia spaľovacieho vzduchu je vždy automatická a nezávislá na type paliva.

Prednosti hybridnej pece na prvý pohľad:

- Tichá prevádzka

- Efektívne a flexibilné vykurovanie

- Automatická detekcia paliva a regulácia prívodu vzduchu

- Maximálna nezávislosť

- Jednoduché ovládanie cez dotykový displej, ako aj cez mobilné zariadenia (s RIKA FIRENET) v režime pelet

- Možnosť vykurovania až troch miestností súčasne pomocou RIKA MULTIAIR

- Minimálna údržba vďaka samočistiacemu systému s odpopolnením

- Signalizácia optimálneho času doplňovania paliva

"S novou generáciou hybridných pecí PARO sme posunuli štandardy kvality a výkonu na novú úroveň," hovorí Karl Philipp Riener, manažment RIKA.

"Hybridné pece RIKA spájajú tradíciu s modernosťou a vynikajú svojou všestrannosťou, nezávislosťou a dlhodobou energetickou efektivitou," dopĺňa Andreas Bloderer, produktový manažment RIKA.

Publikované dňa 12. február 2024

Pridať nový komentár