Partnerstvo s RIKAPre partnerov
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

Je vám dosť cca 400 € na plyn alebo tepelné čerpadlo cez vykurovaciu sezónu?

Nachádzate sa tu

Je vám dosť cca 400 € na plyn alebo tepelné čerpadlo cez vykurovaciu sezónu?
Nehovorte o elektrine, je to horšie
.

Investujte do peletových pecí s dobrým po-predajným servisom a budete mať istotu, že ste urobili dobrú investíciu.
Pece na pelety vám umožnia používať inovatívnu energiu!

Drevo je obnoviteľným zdrojom energie: peleta je zhutnené teplo, to znamená, že kilo peliet je okolo 4,9 kW / h v porovnaní s inými zdrojmi paliva, ako je drevo, elektrina alebo plyn to je jednoducho výhodné!
Konštrukcia našich pecí na pelety je výnimočná, umožňujú využiť plný potenciál pelety vďaka svojej účinnosti viac ako 91%.
Peletové pece sú najekonomickejším spôsobom ohrevu na trhu. Sú plne programovateľné, samé sa zapínajú a vypínajú podľa vašich vlastných nastavení. Môžete taktiež zvoliť požadovanú teplotu.
Princípom je len naprogramovať ich a ovládať (pec slúži vám nie vy peci)
Vo všeobecnosti má zásobník na pelety kapacitu minimálne 20 kg. a max. 50 kg. čo zodpovedá viac ako jednému až trom vreckám peliet.(15kg. vrecká). Pece tak môžu pracovať +/- 20 až 50 hodín.
Počas pracovného týždňa, ak budete pec pracovať 2 hodiny ráno, večer 7 hodín, 9 hodín denne, s množstvom cca 12kg. za cenu +/- 4 € zahrejete sa na dva až štyri dni za 8 až 16€ !! Je tu váš zisk!
Aj keď o víkendoch vaše peletové pece pracujú 20 hodín denne, budete potrebovať 5 vreciek týždenne. Paleta peliet sa skladá zo 67 sáčkov t.j. 1005 kg. a stojí v priemere 300 € s DPH. S jednou tonou sa zahreje na +/- 13 týždňov. Vo všeobecnosti ľudia, ktorí sa spoliehajú predovšetkým na pelety, potrebujú maximálne 1,5 tony ročne; Tak, keď prestrelíme je to 450 € s DPH.

Publikované dňa 12. júl 2019

Pridať nový komentár