Partnerstvo s RIKAPre partnerov
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

Krb alebo peletová pec?

Nachádzate sa tu

Rozhodujete sa pri výbere vykurovacieho telesa medzi krbom a peletovou pecou?

Peletova pec alebo krb / krbové teleso?

Pri výbere typu vykurovacieho telesa je dôležité premyslieť si, na čo bude využívané, bude to skôr estetický doplnok interiéru alebo ho budem pravidelne využívať na kúrenie.

Áno, veríme že ste viac počuli o krboch ako o interiérových peciach na pelety, avšak životný štýl sa časom mení  a s ním sa menia aj prostriedky,ktoré naň vplývajú.

Doba je dnes rýchla, voľný čas je potrebné venovať rodine a užívať si pohodu, prečo by ste mali vynakladať čas a energiu na prácu s drevom? (pílenie, štiepanie, ukladanie, donášku ku krbu a dokladanie však asi to všetko poznáte). 

Drevo samozrejme musíte skladovať a miesta je stále málo a keďže je miesta málo kúrime s drevom ktoré sme si nechali doviesť v lete či na jeseň. (vlhké! obrovská chyba)

Určite je potrebné zamyslieť sa aj nad dispozičným umiestnením vykurovacieho telesa v interiéri, dovolí vám väčšia obstavba pohodlne sa pohybovať v inštalačnej miestnosti, nezaberie veľa priestoru?

Dokážete pri vykurovaní drevom ustrážiť aby ste neprekurovali priestor a tak zbytočne neplytvali aj palivom?

A čo pohodlie obsluhy?

Štiepanie triesok, manuálne podpaľovanie, opakujúce sa dokladanie, časté vymetanie popola, určite aj občasné zadymenie, je toto pohodlie aké si predstavujete?

Koľko krát ste si povedali že radšej nejdem kúriť nejako vydržíme?

Veríme že najzákladnejšie otázky sme vám  priblížili. Myslime že ich budete mať viac a vieme ich spoločne kedykoľvek prekonzultovať.

Naši už existujúci zákazníci vnímajú v porovnaní s krbom benefity ako: trendová voľba do interiéru, nie je potrebná obstavba, rýchlosť vykúrenia a vydaj tepla, bezprašnosť, ľahké kúrenie, vynikajúca kontrola, pec prikladá sama, pec slúži mne –nie opačne, automatická prevádzka, jednoduché ovládanie,ovládanie na diaľku, nenáročná obsluha.

                                                                                   

 

Podeľte sa s nami o vaše predstavy nižšie v komentároch.
Ďakujeme.

Publikované dňa 08. január 2019

Pridať nový komentár