Partnerstvo s RIKAPre partnerov
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

Podpora kúrenia peletami a drevom.

Nachádzate sa tu

Rýchla a nebyrokratická podpora, informujte sa aby ste o ňu mohli požiadať.
https://www.rikapece.sk/cenova-ponuka alebo sa informujte u našich partnerov v Martine obchod@igniskrby.sk a taktiež v Prievidzi umko@umko.sk

Online alebo osobná registrácia?
Ako špeciálnu motiváciu nahradiť tradičné krbové kachle, krby, pece ktoré už nevyhovujú požiadavkám moderného bývania máme pre vás pripravené ešte viac.
Upozorňujeme, že pri registrácii sa nepodáva žiadna žiadosť o financovanie. Registrácia slúži na identifikáciu vášho projektu a na prenos vášho osobného záujmu.
Po dokončení registrácie je financovanie vyhradené len pre váš projekt. Po registrácii dostanete potvrdzovací e-mail so súhrnom údajov, ktoré ste zadali, a následne vás budeme kontaktovať.
Po registrácii máte 8 týždňov na dokončenie objednávky a my na odoslanie žiadosti o financovanie firme RIKA Innovative Ofentechnik GmbH.
Z tohto dôvodu by sa mali zvoliť čas registrácie čo v najskoršom termíne, aby vás systém mohol zriadiť včas a aby sa všetky potrebné dokumenty týkajúce sa žiadosti mohli poslať v stanovenej lehote.
Registráciou potvrdzujete, že ste si vedomý, že už nie je možné sa znova zaregistrovať neskôr.
Odoslaním registrácie potvrdzujete, že beriete na vedomie spracovanie údajov uvedených na registračnej platforme. Podrobné informácie o ochrane údajov nájdete v našom vyhlásení o ochrane údajov.

Platí do 31.08.2020.

Publikované dňa 09. júl 2020

Pridať nový komentár