Partnerstvo s RIKAPre partnerov
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

RIKA a Kamado Joe spájajú užitočné s užitočným.

Nachádzate sa tu

Aj vy si zaslúžite špičkovú interiérovú pec RIKA a poriadny záhradný keramický gril Kamado Joe.

Môže sa to zdať ako odvážne tvrdenie, ale spájame pre vás dva najkvalitnejšie produkty na trhu vo svojich triedach.

Ponúkame vám na výber z troch možností v bezkonkurenčnej akcii, a preto nečakajte a užite si záhradný gril už na jar v lete a aj na jeseň či dokonca aj v zime.

 

Prvá z troch možností pre vás je získať keramický záhradný gril Kamado Joe Junior v hodnote 690 € s DPH za cenu 0,99 € s DPH pri kúpe akejkoľvek kombinovanej peci RIKA.
Kombinované pece Rika (pelety - drevo) predstavujú najnovšie technické inovácie na trhu.
Ponúkajú vám typické praskanie dreva, jednoduchosť používania pri peletovom spôsobe kúrenia a najzdravšie sálavé teplo.
 

 

Pri kúpe akejkoľvek pece na pelety RIKA oceníte nie len záhradný keramický gril Kamado Joe Junior ,ktorý získate len za 99 € s DPH ale hlavne budúcnosť živého ohňa.
Pece RIKA na pelety ponúkajú minimálne rovnaké teplo a pohľad na oheň ako iné spotrebiče typu krby alebo kachle na drevo a to s oveľa viac pohodlnejšou obsluhou. Je to naozaj veľmi jednoduchá obsluha. Vykurovanie miestností pomocou pece RIKA na pelety si zabezpečíte bez akejkoľvek fyzickej námahy.

 

 

Tretia a posledná možnosť ako získať dva najkvalitnejšie produkty na trhu v jednom spočíva v zakúpení akejkoľvek pece RIKA na drevo bez automatického riadenia alebo s automatickým riadením Rikatronoc 3 a Rikatronic 4 a za váš záhradný keramický gril Kamado Joe Junior v hodnote 690 € s DPH zaplatíte len 199 € s DPH.
Tieto jedinečné pece RIKA na drevo predstavujú novú generáciu pecí do interiéru, ktoré sa však dajú programovať.Sú úsporné a vyznačujú sa moderným dizajnom. Tradičné krbové kachle, ako ich poznáme z minulosti, už nevyhovujú požiadavkám moderného bývania.

 

 

   

Niet už pochýb o pohode, relaxe a výhodách tak nečakajte kým vám to niekto iný vyfúkne.

Informácie o akcii získate na tel.čisle +421 907 426 135, na emaily rikapece@rikapece.sk


 

Publikované dňa 20. marec 2019

Pridať nový komentár