Partnerstvo s RIKAPre partnerov
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

Svet už má dosť kópií – BUĎ ORIGINÁL

Nachádzate sa tu

Už teraz sa tešíme na príležitosť presvedčiť vás o legendárnej kvalite RIKA pecí. Interiérové peletové pece RIKA nie sú len produkt, ktorý kúpite, ale sú súčasťou dobre fungujúcej tepelnej pohody a okrem toho pece dávajú charakter vášmu interiéru. Na prvý pohľad nevidíte všetky chytré technické detaily, ktoré premieňajú naše peletové pece na moderné high-tech pece. Páči sa nám, aby boli veci priame. Útulný oheň s plne automatickým komfortom.

Výhody pecí RIKA na pelety

Pece RIKA na pelety kombinujú atmosféru tradičnej pece s najmodernejšou technológiou a maximálnym jednoduchým používaním. Okrem rýchleho prívodu tepla a tichej prevádzky sa pece na pelety vyznačujú predovšetkým svojím priestorovo úsporným dizajnom. Automatická dodávka paliva, pohodlné ovládanie pomocou dotykového displeja a samočistenie roštu (v závislosti od modelu) je len niekoľko výhod pecí na pelety.

Najdôležitejšia nemôže byť cena – ale HODNOTA pece a vášho komfortu!

Preto sa zamerajte aj na tieto detaily:

Potichu -- Vďaka nášmu inovatívnemu dopravníku peliet sú prevádzkové zvuky počuť iba minimálne. Pulzujúci hluk, ktorý sa vyskytuje pri doprave peliet, je úplne eliminovaný.

MIMORIADNE TICHÁ PREVÁDZKA

Nepretržité kontrolované dávkovanie peliet, optimálne riadenie spalín a absencia konvekčného ventilátora minimalizujú prevádzkový hluk.

Trieda energetickej účinnosti -- Označenie energetickej spotreby EÚ poskytuje informácie o energetickej účinnosti a spotrebe energie.

Nezávislé na vzduchu v miestnosti – súčasťou pecí príruba na pripojenie externého vzduchu.

Dotykový displej -- Intuitívny dotykový displej umožňuje ľahké ovládanie všetkých funkcií.

Odstránenie popola z roštu v ohnisku -- Automatické odstraňovanie popola zo sklápacieho roštu ohniska predlžuje intervaly čistenia.

MINIMÁLNE ÚSILIE*** pravidelný samočistiaci systém s odstraňovaním popola zo sklápacieho roštu, automaticky vysype zvyšky popola do nádoby na popol.

USB -- Rozhranie USB vám umožňuje rýchlo a ľahko aktualizovať softvér. To znamená, že vaša pec bude mať aj v budúcnosti najnovšie funkcie.

Izbový snímač -- Ovládanie tepelnej pohody pomocou termostatu, automatické nastavenie výkonu pece.

RIKA FIRENET -- Mobilné ovládanie prostredníctvom internetu a bezdrôtovej domácej siete.

RIKA MULTIAIR -- vykurovanie až dvoch ďalších miestností spojovacím potrubím a konvekčnými ventilátormi. Ovládanie ventilátorov aj cez Rika Firenet.

RAO – Verzie pecí s pripojením dymovodu na hornú časť pecí. /vrchné napojenie/

RIKA VOICE -- Hlasové ovládanie pecí.

NÍZKA SPOTREBA ENERGIE -- Komponenty pecí na pelety RIKA sú navrhnuté pre minimálnu spotrebu energie. To je cca. 20 wattov v bežnom režime vykurovania.

ZÁSOBNÍK NA PELETY -- pece na pelety RIKA majú veľké zásobníky na pelety pre dlhé intervaly doplňovania. Veľké otvory vám umožňujú pohodlné doplňovanie.

RÝCHLE ZAPÁLENIE -- Keramický systém zapaľovania umožňuje obzvlášť rýchle zapaľovanie a dlhú životnosť bez údržby.

ENVIRONMENTÁLNE PRIATEĽSKÉ KÚRENIE -- Použitie obnoviteľnej suroviny vo forme peliet umožňuje prevádzkovať pece na pelety na báze CO2 neutrálne.

PRÍRODNÁ DISTRIBÚCIA TEPLA -- Distribúcia vykurovacieho vzduchu sálavým a prírodným konvekčným teplom neprodukuje turbulenciu prachu, ani hluk.

Je to naozaj veľmi jednoduchá obsluha, vykurovanie miestností bez akejkoľvek fyzickej námahy , osloboďte sa od nosenia dreva odniekiaľ z drevárne alebo z dvora, od prípravy triesok pre rozkúrenie, či od manuálneho zakurovania......kto ma v dnešnej dobe o to aj záujem!

Kto ma záujem o časté dokladanie a s tým určite spojené zadymenie si priestoru v ktorom práve relaxujete?

Veríme že sme vás presvedčili veď peleta je - pohodlnejšia
alternatíva dreva !!!

Publikované dňa 04. november 2020

Pridať nový komentár