Partnerstvo s RIKAPre partnerov
RIKA pece virtuálne u vás domaVyskúšajte

Žiadne hádanky, žiadne odhady

Nachádzate sa tu

Predstavujeme vám RIKA - prvú inteligentnú peletovú pec na Slovensku, inštalovanú našou firmou.

Zažite pokročilú technológiu vykurovania s dotykovým displejom, ktorý vám neustále ukazuje potrebné informácie o spotrebe a výkone a mnoho dalších.

Žiadne hádanky, žiadne odhady - len jasné a presné údaje.

Zažite pohodlie a efektivitu, ktoré vám ponúka RIKA.

Dom v ktorom je pec RIKA inštalovaná bol postavený v 70. rokoch, a postupne renovovaný – počas opráv domu prvých dvoch zimných sezónach kúrila pec non-stop, preto aj tá vyššia spotreba peliet. A čo nie je pre nás prekvapenie pec zvládla aj toto obdobie a to najlepšie na tom je, že za celé obdobie fungovania pece, boli menené len tesniace povrazce.

Naša pec na pelety je schopná vykurovať priestory aj do 130 m2, ako v tomto prípade a to pri spotrebe približne 1,8 tony peliet na zimnú sezónu. A to všetko s priemernou spotrebou len 1,4 kilogramu peliet na hodinu! POZOR!! ( vďaka tepelotnému snímaču môže byť v prevádzke len pár hodín z celého dňa).

Každoročné čistenie zaisťuje bezproblémový chod a dlhú životnosť. S RIKA pecami sa nemusíte obávať, že by ste po pár hodinách prevádzky museli volať servisnému technikovi.

Investujte do dlho-trvácnosti, spoľahlivosti a funkčnosti, ktorú vám ponúka RIKA. Urobte svoj dom útulným a teplým bez ohľadu na vonkajšie podmienky. Je čas prestať sa neustále obávať o svoj zdroj tepla. S RIKA pecami na pelety to bude minulosťou. Kontaktujte nás ešte dnes a zažite pocit pohodlia a bezpečia, ktoré vám môže ponúknuť len RIKA.

Prevádzkové hodiny pece 21 581 hodín, pec bez akýchkoľvek zásadných chýb a vád zvládla za tie roky vytvoriť energiu z 30 429 kíl peliet. Myslíme si že takéto čísla dosiahne máloktorá peletová pec na Slovenskom trhu.   

Každoročné čistenie zaručuje bezproblémový chod a dlhú životnosť pece. S peletovými pecami od RIKA nemusíte mať obavy, že by ste museli po niekoľkých hodinách“ prevádzky kontaktovať servisného technika.smiley

Investujte do dlhodobej spoľahlivosti a funkčnosti, ktorú vám ponúka RIKA. Vytvorte si útulný a teplý domov bez ohľadu na vonkajšie podmienky. Je čas ukončiť neustále obavy o svoj zdroj tepla.

S RIKA pecami sa obavy stanú minulosťou.

Kontaktujte nás ešte dnes a vychutnajte si pocit pohodlia a bezpečia, ktorý vám môže ponúknuť iba RIKA.

Publikované dňa 01. november 2023

Pridať nový komentár